Radno vrijeme: 8:00-16:00h

O nama

Bauer Grupa d.o.o. je ovlašteni zastupnik u Hrvatskoj za svjetski poznate kampere i kamp prikolice marke Adria, Benimar, Dethleffs, Hobby, Sun Living i Sun Light.

U sklopu Bauer Caravan Centra u Zagrebu nudimo prodaju i najam novih kampera i kamp prikolica, prodaju vrhunske kamping opreme, te servis i montažu dodatne opreme za vozila.

Kamperi i kamp prikolice različitog dizajna i razine opreme zasigurno niti jednog ljubitelja kampiranja neće ostaviti ravnodušnim. Zbog našeg bogatog iskustva u odabiru kampera i prikolica savjetujemo sve naše kupce bilo da se radi o najmu ili kupnji vozila. Vrlo nam je bitno ponuditi najbolju opciju za Vas, kako bi Vam smjernice bile jasnije, a putovanje doživljaj.

Današnji organizirani tempo života u ljudima budi želju za avanturizmom, spontanim boravkom u prirodi i druženje u krugu obitelji, prijatelja i istomišljenika. Taj pokret naziva se „caravaning“  koji s godinama raste i okuplja sve više i više ljubitelja i to nam je CILJ, podići svijest caravanninga u Hrvatskoj, jer NAŠA MISIJA je naša STRAST!

Pošaljite nam upit

Prihvaćanjem uvjeta kontaktiranja, dopuštate korištenje Vaših osobnih podataka u svrhe obrade Vašeg zahtjeva.

Bauer Grupa

Kovinska 20, 10000 Zagreb