Radno vrijeme: 8:00-16:00h

Najam katamarana

Uplovite u avanturu s našim luksuznim katamaranima

Dobrodošli u novu pogodnost Bauer Caravan centra! S ponosom predstavljamo najnoviju mogućnost – luksuzne katamarane u Splitu i Šibeniku!

Linda 1 i Linda 2, dva su nova ljubimca koja će biti spremna ispuniti Vaše avanturističke želje na moru!

Ekskluzivno iskustvo: Uživajte u neponovljivom iskustvu plovidbe našim luksuznim katamaranima, prilagođenim za maksimalnu udobnost i stil.

Prostrani interijer: Naši katamarani dizajnirani su s obzirom na prostranost kako bi gostima pružili dovoljno mjesta za opuštanje i druženje, bez kompromisa na luksuzu.

Osvježite svoje putovanje i doživite Jadran na potpuno nov način s našim elegantnim katamaranima. S dvije lokacije – Split i Šibenik – nudimo vam nezaboravne plovne avanture duž obale Hrvatske.

S kapacitetom do 12 osoba, osiguravamo intimnu atmosferu i personalizirano iskustvo za vašu grupu, bilo da putujete s obitelji, prijateljima ili kolegama.

Istražujte Kristalno Čiste Vode: Naši katamarani nude neusporedivu udobnost i luksuz tijekom vašeg putovanja. Uživajte u kristalno čistim vodama Jadranskog mora dok plovite našim modernim plovilima.

Ne propustite priliku zaploviti s nama i otkriti ljepote Jadranskog mora našim luksuznim katamaranima. Rezervirajte svoje mjesto već danas i pripremite se za nezaboravnu plovidbu!

Za više informacija i rezervacije, kontaktirajte nas danas.