• Hrvatski
Radno vrijeme: 8:00-16:00h

Adria Astella – dobitnica nagrade Red Dot za vrhunski dizajn proizvoda 2020.

Na sajmu turizma CMT u Stuttgartu, koji je jedan od najvažnijih sajmova u industriji, 12. siječnja 2020. održana je tradicionalna ceremonija dodjele Europske nagrade za inovaciju (Europian Innovation Award – EIA).

Adria Astella je na dodjeli osvojila prestižnu nagradu Red Dot – za vrhunski inovacijski dizajn proizvoda. “Red Dot” je međunarodna nagrada, priznata kao jedan od najtraženijih pečata vrhunske kvalitete dizajna.

Luksuzna kamp prikolica Adria Astella, je od strane međunarodnog žirija u kojem je sudjelovalo 17 glavnih urednika iz svih najvažnijih časopisa u industriji, osvojila Europsku nagradu za inovaciju (EIA) u kategorijama:

1. Izgled

2. Cjelokupan koncept kamp prikolice

Astella je uvjerila žiri u zaista inovativan i jedinstven prostor za boravak. Kamp i mobilna kućica u jednom, izrađena je na četiri priče:

Astella ima ČISTI DIZAJN. Čiste, glatke linije, bez nepotrebnih detalja, sve čisto, funkcionalno i elegantno.

Astella ima PROVJERENU AERODINAMIKU, učenu od zrakoplovne industrije kako bi se dizajnirao bolji protok zraka prilikom vuče.

Astella predstavlja POVEZAN ŽIVOT s prirodom. Prvi put u industriji implementirana su zaštićena vrata i prozori Adria Panorama koji omogućavaju da se interijer dodatno proširi na otvorni vanjski prostor.

Astella nudi LUKSUZNO ISKUSTVO. Nudi prostran povezan prostor, luksuzni smještaj, spa stil kupaonice, dizajnersku kuhinju te otvoreni dnevni boravak za mogućnost boravka u unutarnjem i vanjskom dijelu. Umirujuća, dobro organizirana unutrašnjost, podiže raspoloženje te smiruje duh i tijelo.

Više informacija o pobjedničkoj kamp prikolici Adria Astella možete pronaći na Web stranici Astella:   www.newastella.com