• Hrvatski
Radno vrijeme: 8:00-16:00h

HOBBY KAMPERI I KAMP PRIKOLICE

1967. godine osnovana je tvrtka Hobby koja je krenula s proizvodnjom rekreacijskih vozila s izvrsnim omjerom cijene i kvalitete. Popularnost marke Hobby i uspon tvrtke do vodećeg svjetskog tržišta za kamp prikolice i kampere temelji se na brojnim revolucionarnim inovacijama. Danas je Hobby vodeći na tržištu s europskim tržišnim udjelom od preko 23%. Hobby je prvi uveo automatski sustav za vožnju unatrag, prvi su koristili vruće pocinčane šasije, razvijali kasetni WC… S razlogom su među najjačima u Europi.

Prvi kamper Hobby 600 i jedna od prvih kamp prikolica dizajnirani od strane Harald Striewskija – osnivača i dizajnera
 • 1967. – osnovan Hobby-Wohnwagenwerk Ing. Harald Striewski GmbH.
 • 1968. – Hobby se seli unutar Fockbeka u Schafredder
 • 1972. – proizvedena 5000.-ta kamp prikolica
 • 1973. – osnovana tvornica vrućeg cinčanja u Rendsburgu
 • 1983. – Hobby prvi put postaje tržišni lider u Njemačkoj i Europi
 • 1984. – predstavljen prvi kamper – Hobby 600
 • 1991. – proizvedeno 200 000 kamp prikolica i 5000 kampera
 • 1994. – 250 000 – ta kamp prikolica silazi s proizvodne trake
 • 1994. – uvođenje “all-inclusive opreme” za sve serije kampera i kamp prikolice
 • 1997. – Hobby slavi 30 godina rada
 • 1998. – Hobby kupuje odjel za kamp prikolice i kampere tvrtke Xaver Fendt GmbH Co. te kreće poslovati pod imenom Fendt Caravan GmbH
 • 2003. – Otvorenje tvornice mobilnih kućica Hobby, Tvrtka sada ima ukupno 200 000 m2. Broj zaposlenih prelazi preko 900
 • 2006. – Harald Striewski dobiva svoju ulicu Harald-Striewski-Strasse
 • 2007. – 40. godišnjica Hobby-a
 • 2009. – napravljeno 500 000 kamp prikolica i 20 000 kampera
 • 2011. – Hobby predstavlja Premium kamper
 • 2013. – predstavljanje CI-BUS sustav koji postaje standard za cijelu industriju
 • 2016. – Predstavljanje kompletne HobbyKomplett opreme za kampere. Optima De Luxe nagradu

Danas je Hobby europski lider s različitim varijacijama kamp prikolica, kampera i kombija prilagođenim svim željama i potrebama.

POGLEDAJTE ŠTO SE SVE NUDI

KAMP PRIKOLICE

BEACHY

Jedan od odličnih noviteta u tvornici Hobby-a je definitvno Hobby Beachy; kamp prikolica koja je ove godine zauzela prvo mjesto na European Innovation Awards 2022.;
Najbolji dizajn eksterijera, najbolji fokus na ciljanu skupinu te najbolja marketinška i PR kampanja

Prirodni materijali, fleksibilan i jednostavan Nordijski dizajn Beachy-a prilagođava se novoj generaciji kamperista koji žele fleksibilnost, spontanost i individualnost.

Prošetajte se kroz Beachy kamp prikolicu

Nadalje, Hobby ima niz odličnih kamp prikolica različitih veličina u liniji Ontour, De Luxe, Excellent, Excellent Edition, Prestige, Maxia.

ONTOUR

Dostupna u različitim dužinama i rasporedima uvijek spreman za spontane izlete u šareni svijet.

Počevši od 1200 kg i 2200 mm širine, Ontour savršena je kamp prikolica za manja vučna vozila. Uz tri različite ponude modela garantiramo idealan ulazak u svijet Hobby-a.

DE LUXE

De Luxe prikolica ima 15 osmišljenih rasporeda koji ju čine svestranom i to je samo jedan od mnogih razloga zašto je na vrhu liste najprodavanijih. Svijetao i oku udoban dizajn savršen je faktor osjećaja kao kod kuće.

EXCELLENT & EXCELLENT EDITION

Excellent prikolica stvorena je za odmor. Nudi udoban namještaj, širok raspon rasporeda s ugodnim dizajnom interijera te velikim prostorom

za sjedenje, za romantične sate tu je atmosfersko ambijentalno osvjetljenje. Dok Excellent nudi udobnost, Excellent Edition nudi prostor za sve potrebe. Od moderne kombinacije jarkih boja i ravnih linija, impresivnim LED rasvjetom ima i šest tlocrta od kojih 4 imaju dječje krevete.

PRESTIGE

Sloboda kretanja i prostor. U Prestige kamp prikolici možete uživati u luksuzu doma na kotačima. Veliki dnevni i spavaći prostor dolaze u 13 tlocrtnih rješenja. Mogućnosti su beskrajne; od modela u kojem može spavati 7 osoba, do odvojenih prostora za djecu – na vama je da izaberete ono što vam najviše odgovara.

MAXIA

Ako ste ljubitelj skandinavske udobnosti, pametnih funkcija i minimalističkog dizajna onda je Hobby Maxia za vas. Oslanja se na slobodni dizajn interijera, prirodne materijale, savršeno usklađene boje i nordijski hygge. Kako kažu u Hobby-u: “Sve NA prikolici, sve U prikolici!”
Maxia dolazi bez dodatnih troškova jer ima svu dodatnu opremu.

KAMPERI

OPTIMA ON TOUR EDITION

Savršen početni model postiže rezultate s praktičnom opremom i uvjerljivim omjerom cijene i kvalitete.
Ontour napravljen je tako da svatko može pronaći savršen raspored. Dolazi s kombinacijom od 6 tlocrta, a jasan i moderni dizajn je pravi melem za oči iznutra i izvana.

OPTIMA ONTOUR ALKOVEN

Nudi vam sve što si možete poželjeti; mnogo prostora, veliki skladišni prostor, moderan i praktičan dizajn. Spreman je za put izravno iz tvornice zahvaljujući standardnoj Hobby opremi.

OPTIMA DE LUXE

Vrhunska serija impresionira dizajnom namještaja i savršeno usklađenim bojama. Skandinavski dizajn u kombinaciji s nordijskim hygge osjećajem čine vaš Hobby najljepšim mjestom na svijetu.

KOMBI – KAMPER

VANTANA ONTOUR

Vantana definitvno postiže rezultate, ne samo s udobnom i kompletnom Hobby opremom, nego i motorom od 140KS, 16″ aluminijskim naplatcima i iznimno širokim panoramskim prozorom. Dolazi sa kompresorskim hladnjakom od 90 litara i ambijentalnim osvjetljenjem. Hobby se potrudio da dobijete savršenu kombinaciju ugodnog i korisnog.